Taça de Portugal XCO – Seia UCI C2

seia1Viimane selle hooaja võistlus seljataga, samas oli päris tähtis, kuna mu üks hooaja eesmärke oli võita Portugali xco karikasari ja kuigi olin liider, siis midagi kindlat ei olnud, kõike võib ju rajal juhtuda. Loomulikult läksin starti eesmärgiga ka võita see viimane finish.
Rada on mulle Seias alati meeldinud, palju singlit ja kena kiviaed, põhimõtteliselt kogu aeg üles-alla, esimene pool rajast rohkem alla ja viimane rohkem üles, ehk finish üleval, eriti hea rada kergelt niiskena ja seda ta ka oli.
Stardis oli ka Türgi meister, kes otsustas kolm minutit enne starti veel käsipumbast esikummi täis pumbata, minu jaoks oli see esimene kord näha sellist seika, aga elu on täis üllatusi!
Peale esimest kilomeetrit võtsin liidrikoha enda kätte ja nautisin sõitu, neljandal ringil hakkasin juba natuke unistama ja üllatusena märkasin järgmist naist päris lähedal, viimased poolteist ringi siis andsin endast veel kõik ja vahe suurenes ja finishis olin õnnelikult esimene.
Sellega esimene võit karikasarjas ja üldkokkuvõtte võit!
Aitäh kõigile, kes on mulle kaasaelanud ja kes on mind sellel teel aidanud, mul on õnne olnud teid omada ja õnn ju soosivat ikka tugevaid 🙂 😉 AITÄH!